Greet De Reys

Voedingscoach

Familie-opsteller


Alles wat ik onderneem, tracht ik te doen met hart en ziel. Zo ook het coachen van jouw eet- en gewichtsprobleem. Dit kan zowel individueel als in groep.

Met als kerngedachte je vitaler en goed-in-je lijf te laten voelen, help ik jou of je kind graag bij de opmaak van nieuwe eet- en leefgewoontes, die jullie op het lijf geschreven zijn. Mijn accent ligt op natuurlijke voedingsmiddelen, boordevol waardevolle vitamines, mineralen en beschermstoffen. Daardoor bereik en behoud je niet alleen je ideale gewicht, je verbetert ook je weerstand en bent beter beschermd tegen allerlei ziektes en kwalen. 

Wanneer je echter door de jaren een soort liefde/haat-verhouding opgebouwd hebt met eten en in een vicieuze cirkel bent geraakt van eten en/of lijnen, is het belangrijk om op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak van je ongezonde relatie met eten.  

Op zoek naar handvatten, om dit proces inzichtelijk te maken, schoolde ik me bij in verschillende gebieden die op de kruising liggen van mijn persoonlijke interesse en voeding. 

Deze verschillende invalshoeken helpen me om vanuit een totaalbeeld jouw persoonlijke situatie te ‘kaderen’. Ik werk bijvoorbeeld graag met ‘Voedingsopstellingen’ om samen op zoek te gaan naar de oorsprong van je eetgedrag, zodat je jezelf beter leert kennen en begrijpt waarnaar je eigenlijk écht hongert. Met als doel jouw individueel traject uit te werken dat aansluit op wie jij bent en wat jij wenst te bereiken.


Iedereen heeft zelf de kracht en de wijsheid om weer in balans te kunnen komen. Soms heb je hierbij alleen wat hulp nodig.

Dit doe ik graag vanuit aandacht, verbinding en respect.
Als je denkt dat ik ook jou kan helpen, kijk ik ernaar uit iets van je te horen.

Gezonde & warme groet!
Greet

Gsm 0473/74.03.02 – greetdereys@hetkader.bewww.greetdereys.be*Voedings-opstellingen: Elke eerste dinsdagavond van de maand.

*Opstart 7-delige groepscoaching ‘Waar honger jij écht naar?’ in januari, maart en september. Meer info hierover vind je op www.greetdereys.be.