Van ervaringsdeskundige naar opvoedingsconsulent.


Ik was 25.  Een stiefzoon van 15, een stiefdochter van 7 en nog een stiefzoontje van 4 brachten leven in de brouwerij…  De onregelmatige werkuren van mijn echtgenoot maakten het er allemaal niet gemakkelijker op.

15 jaar later blik ik terug op woelige tijden.  Mooie momenten, prachtige herinneringen maar ook heel veel twijfel, tasten in het duister.

Na drie jaar vrijwilligerswerk besloot ik de stap te wagen.  erug naar school.  Veruit de beste beslissing uit mijn leven. Het  diploma Toegepaste Psychologie werd met mooie cijfers gehaald en de volgende fase diende zich aan.

Samen met mijn echtgenoot zocht en vond ik het mooie authentieke pand  waar vandaag Het Kader ruimte biedt aan een groep bevlogen mensen.

‘Kennis en inzicht delen’ zou mijn motto als opvoedingsconsulent  kunnen zijn.  Empathie, advies,  mee-denken, zijn enkele van mijn sleutelwoorden.


‘Jij de tekening, wij het kader’. 

We hebben het niet geleerd, opvoeden.  Kinderen willen graag vrijheid en toch aangewezen worden, waar de grens ligt.  Al roepen ze vaak het tegenovergestelde…  Ik ga, als opvoedingscoach, samen met u en uw kind op zoek naar het gepaste het kader, waarbinnen gespeeld, geëxperimenteerd, ondekt, vergist, kortom : geleefd kan worden.


Momenteel volg ik de opleiding “Bemiddeling en Mediation” op de Interactie Academie te Antwerpen.  Ook voor bemiddelingsgesprekken in familiezaken kan u dus bij mij terecht.


0475/74 92 68

iseboumans@hetkader.be

Ise Boumans